Egyedi faszerkezetek

Alábbiakban néhány általunk készített egyedi faszerkezet mutatunk be, a teljesség igénye nélkül. Amennyiben tetszenek munkáink, valami egyedit szeretne megvalósítani, keressen bennünket bizalommal! Még a kivitelezés előtt 3D-s vizuális modellként megmutatjuk a végeredményt.

Kilátó projekt:

Nagy örömmel vettük a felkérést, hogy a torony alapanyagát szállítsuk be, szabjuk méretre és a speciális felületkezelést végezzük el.

Net-Trade Hungary - Nagy Kopasz Hegyi Kilátó

A Nagy-Kopasz 447 méter magas csúcsán áll a 2015 júniusában átadott, különleges formavilágú kilátó.

A 11,5 méter magas, főként vörösfenyőből összeállított kilátó Dévényi Antalról, a Bedő Albert-díjas erdészről kapta nevét.

A 447 méter magas Nagy-Kopasz tetején létesült különleges, egyedülálló építményt a népszerű, fából készült építő-logikai játék, a jenga alapján tervezték. A közel 17 négyzetméter alapterületű kilátószintről szép panoráma nyílik a Budai-hegységre és a Pilisre, de a Gete és a Gerecse is látható. Megközelítőleg 270 fokos beláthatóságra számíthattok: csak Klotildliget irányában takarnak a magas fák lombjai.

Az épület egy 4,2 x 4,2 méter alapterületű hasáb, amely tömör, egymásra rakott fenyőgerendákból épül fel. A kilátóhoz 132 köbméter faanyagot használtak fel. Ezt az építészeti formát sokan ismerhetik a népszerű építő-ügyességi játék alapján. Világszerte számos lakóépület, szálloda és turisztikai funkciójú objektum valósult meg ebben az egyszerű, letisztult, geometrikusan szabályos hasábokból és kockákból álló építészeti stílusban. A kilátó mellé a turisztikai fejlesztés keretében tűzrakó hely, padok és asztalok, valamint egy információs tábla is készült.                      (forrás: természetjáro.hu)

Lombház projekt:

A következő lombházat a tervezéstől a felületkezelésig teljeskörűen vállaltuk. Nógrád megye egyik bájos kis falujában valósult meg, egy meredek kertben. A megrendelő kívánsága szerint hőszigetelt kivitelben, belső galériával, hálózati világítással, egy meglévő fa körbeépítésével készítettük el. Így a házigazda a gyerekeivel akár az éjszakákat is kint tudja tölteni. Mászófal, csúszda, kötélpálya és egyéb játszó elemek kerültek még elhelyezésre.

Net-Trade Hungary - Lombház Projekt

Egyedi játszótér:

Ez a projektünk azért is különleges, mert Kristóf a Németországban élő unokaöccsének tervezte, egy megadott alapterületre. Mi pedig nagy örömmel szállítottuk le és építettük fel az unokánknak. Ebben a gyerekbirodalomban csak barátok és fantázia kell a játékhoz.