Tevékenységek

Net-Trade Hungary Kft. - Ipari Csomagolás

Ipari csomagolás

Gépek, berendezések, gyártósorok vagy nagy értékű áruk szállításra való csomagolása, az adott feladat szerint. A szállítás történhet légi-, tengeri-, vagy közúton. Ezek mind más követelményeknek kell, hogy megfeleljenek.

Net-Trade Hungary Kft. - Faipari tevékenységek

Faipari tevékenyégek

SZENVEDÉLYÜNK A FA. Tevékenységünk során a leginkább használt alapanyag. Munkánk során arra törekszünk, hogy az utolsó forgácsig mindent felhasználjunk, hasznosítsunk. Csak fenntartható termelésből származó faanyagokat használunk fel. Törekszünk az újrahasznosításra is.

Net-Trade Hungary Kft. - Nemzetközi Árufuvarozás

Nemzetközi árufuvarozás

Megbízásaink elengedhetetlen részét képezi a közúton való szállítás. Cégünk, erre támaszkodva bővített 2021-ben egy nyergesvontatóval, amellyel saját áruszállításunkon kívül, sok egyéb partnert tudunk kiszolgálni már, közúti árufuvarozás terén.

Net-Trade Hungary - Ügynöki Kereskedelem

Ügynöki kereskedelem

2017-ben kértek fel a BRITTERM, felvidéki (szlovákiai) téglagyár új tulajdonosai, hogy képviseljük cégüket Magyarországon. Szívesen vállaltuk a feladatot, hiszen egy motivált csapattal és kiváló termékekkel dolgozhatunk.

Net-Trade Hungary Kft. - Pályázatok, Oktatás

Pályázatok, Oktatás

A pályázatírás az egyik legfontosabb készség, amelyet a nonprofit és profit szektorban dolgozó szakembereknek és vezetőknek meg kell tanulniuk. A sikeres pályázatírás kulcsa a hatékony kommunikáció és a pontos, releváns információk közvetítése a pályázatíró és az olvasó között.