Nemzetközi árufuvarozás

Net-Trade Hungary Kft. - Nemzetközi Árufuvarozás

,, Biztos kezek, 12 keréken”

Cégünk 2021-ben bővítette profilját nemzetközi és belföldi árufuvarozással. Ezen rövid idő alatt is számos, már meglévő és új partnereknek is teljesítettük fuvarfeladatait, több országban. Fő profil az építőipari áruk szállítása, ezek mellett már szállítottunk, ipari gépeket, élelmiszert, faanyagot, virágföldet, hirdetőtáblákat, egyedi projektekhez készült darut és állványszerkezetet, illetve gyakran fordulunk meg építési helyszíneken is.

Állandó útvonalunk Magyarország és Szlovákia között van, de emellett Csehország, Németország és Lengyelország is úticélul szolgál. Nemzetközi áruszállítás mellett, saját gyártású termékeinket is mi szállítjuk, amelyek egyedi fa raklapok és ládák.
Mind emellett, gép áttelepítéseket is vállalunk, amelyet a megrendelő függvényében az elszállítás tervezési fázisától (méretek felvétele, súlyhoz való méretezés), a csomagoláson és rögzítésen át (raklapokra vagy ládákba történő csomagolás tervezése), egészen az új célpontra szállításig meg tud oldani csapatunk. Sofőrjeink rendelkeznek darus és targonca jogosítvánnyal, így nem okoz gondot az áru fel-, illetve lerakodása az egyedi helyszíneken sem.

Járműparkunk jelen pillanatban egy 3,5 tonnás 5 éves Ford Transit (dobozos) és egy 6 éves MAN TGX és 1 évnél fiatalabb Schwarzmüller félpótkocsiból áll, flottánkat rövid időn belül bővíteni szeretnénk egy kisebb darus teherautóval is.

Net-Trade Hungary Kft. - Nemzetközi Árufuvarozás